Important acord amb la Clínica Sant Jordi

La U.E. Sant Andreu i la Clínica Sant Jordi han arribat a un important acord de col·laboració que suposarà nombrosos beneficis per les dues entitats.

Per una banda, la U.E. Sant Andreu gaudirà dels serveis de la clínica de referència a Sant Andreu, i la Clínica Sant Jordi podrà publicitar i difondre la seva activitat a través del pantaló del nostre equipament, arreu on jugui el Sant Andreu, a més de entre els socis, jugadors, pares, i seguidors del nostre equip.

Aquest acord, suposarà pel club pel un gran estalvi de despeses mèdiques, a la vegada que un guany en concepte de publicitat.

A més, les dues entitats han acordat un seguit d’activitats conjuntes de difusió de la salut i l’esport de les que en podran gaudir els nens que ho desitgin del futbol de base.

Les activitats que organitza la Clínica per fomentar aquest estil de vida sa són prou interessants i el club ha cregut adient adherir-s’hi.

Hi ha un Club Sant Jordi a peu, que realitza excursions i fomenta l’exercici saludable del caminar, un futbol clínic que també podran gaudir els nens, hi haurà un programa ‘Esport i Salut’, que pretén organitzar activitats de tot tipus…

Tot un reguitzell d’avantatges per una banda i altra, que anirem detallant a mida que es vagin succeint.

Sense anar més lluny, avui dijous s’estrenarà aquest acord de col·laboració amb les revisions dels jugadors del primer equip.

 

Sens dubte, un partner del nivell de la Clínica Sant Jordi és un excel·lent col·laborador per fer créixer les dues entitats.

Ben trobats!

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS