Marcos torna al Sant Andreu!!!

El davanter centre Marcos Jiménez de la Espada (Pollença, 3/11/85) torna a casa!!

El màxim golejador de l’Sporting Maonès la passada temporada, va ser titular indiscutible jugant 34 partits i convertint-se en la referència en la salvació dels menorquins la darrera campanya.

Marcos arribà al Sant Andreu com a Sub-23 a tercera divisió, destinat a ser un jugador amb pocs minuts per omplir amb les fitxes de jugadors joves, però acabà essent clau en la temporada de l’ascens a segona B, amb 11 gols. Encara en edat sub-23, el club el cedí a l’Oriola, per jugar a Segona B de titular i acabar disputant 33 partits.

I l’any de la millor temporada dels darrers 30 anys, el club el repescà per acabar disputant 20 partits tot i competir amb davanters de la talla de Máyor, Miguélez, Lanzarote, tots ells ara a la divisió de plata o Keko, un clàssic de primera.

Cada any Marcos ha fet una passa endavant en la seva progressió, i la temporada passada va decidir buscar minuts de tornada a les Illes Balears, a l’ambiciós projecte de l’Sporting Maonès.

I és que un jugador amb aquesta trajectòria pot semblar que és un veterà, però només té 25 anys!!!!

Sens dubte aquest retorn a la U.E. Sant Andreu arriba en la seva plenitud com jugador, i aquest cop arriba per ser referència en l’atac.

 

Ben retrobat!!!

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS