Recordatori: Junta General d’Accionistes

Es recorda als senyors accionistes que tal i com es va anunciar pels canals establerts per la llei, el dijous 28/7 a les 18h està convocada la Junta General Ordinària i Extraordinària d’Accionistes, que es celebrarà al Col·legi Jesús, Maria i Josep, carrer Sant Sebastià, número 55, en primera convocatòria, i al mateix lloc i hora del següent dia 29 de juliol de 2011, si procedís, en segona convocatòria.

Dat el repartiment de l’accionariat del club, tot fa preveure que la primera convocatòria serà suficient, pel que es recorda a aquells accionistes que desitgin assistir-hi la conveniència de fer-ho aquell dia.

Posteriorment, els presents a la junta que ho desitgin, es podran desplaçar a l’estadi Narcís Sala, on a les 20h començarà la presentació del primer equip 2011-2012.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS