Revisió mèdica i tres nous fitxatges

Aquest matí l’equip de Piti Belmonte ha començat el curs amb la prescriptiva revisió mèdica, feta a les instal·lacions immillorables del nostre nou col·laborador, la Clínica Sant Jordi, que els jugadors han superat sense problemes.

S’ha vist molta il·lusió i moltes cares noves, entre elles les de dos fitxatges que s’han incorporat aquest matí, el lateral cedit pel Saragossa Arnau Tobella i el migcampista ofensiu fitxat del Roquetas Marc Martínez.

A la tarda a més, s’ha incorporat un vell conegut de l’afició, aquest any passat a l’Sporting Mahonés, el novament andreuenc Marcos. Tan sols han faltat alguns jugadors que tenien permisos especials per circumstàncies personals.

En properes entrades del web detallarem les fitxes personals de les tres noves altes.

En l’acte conjunt amb la Clínica Sant Jordi, s’han pogut fer les primeres fotos de la temporada dels jugadors guarnits amb la samarreta del club, i s’han atès els mitjans, us mostrem les declaracions fetes per Pere Belmonte i el porter Morales a BTV.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS