Rubén Canelada, nou lateral del Sant Andreu

Rubén Canelada i Amador (Santa Coloma de Gramenet, 31-3-1987) és un lateral esquerre d’un toc excel·lent.

Es va formar a les categories inferiors de la Grama, passant després a l’Espanyol, equip on va acabar de créixer i on va convertir-se en habitual de les seleccions espanyoles de diverses edats de formació.

Amb només 20 anys va tornar a la Grama, però aquest cop al primer equip, per convertir-se en un dels titulars i referents durant quatre temporades seguides, on la banda esquerra ha sigut seva i on la afició colomenca el tenia per un dels seus jugadors preferits.

Els darrers estius s’han fet públiques diverses ofertes d’equips importants de segona B i fins i tot de segona, i amb el descens dels nostres veïns era clar que el Rubén volaria alt, el fet de poder quedar-se a casa l’ha ajudat a decidir-se per la U.E. Sant Andreu, i de ben segur que no s’haurà equivocat.

Amb ell gairebé es tanca una defensa de luxe, estem segurs que ens donarà moltes alegries.

 

El líder de la banda ja és aquí.

Més en

Mikhail Sevalkin, nou partner per portar jugadors russos a viure l’experiència Sant Andreu

Premsa14 de novembre de 2019

Empat del Femení A (3-3)

Premsa11 de novembre de 2019

El Juvenil A desencertat en la definició (2-0)

Premsa11 de novembre de 2019

El Sant Andreu perd la imbatibilitat al Narcís Sala (1-2)

Premsa10 de novembre de 2019