Sí,sí, sí, Moyano, segueix aquí!!!

La notícia que molts seguidors estaven esperant es confirma!!!

Ismael Moyano (Mollet del Vallès, 1983), es va convertir la temporada passada en el jugador que més partits va vestir el braçalet de capità amb el Sant Andreu.

El líder de la defensa andreuenca ha decidit renovar per jugar la quarta temporada amb el nostre club.

Moyano s’ha acabat convertint en un dels referents del’equip a base de treball i talent.

Als seus inicis al club es trobà amb una gran competència a la seva posició, centrals com Rueda, ara a Segona, o l’internacional paraguaià Amarilla. I malgrat començar en desavantatge a les apostes totes les temporades, va acabar-les jugant tots els partits i asseient algú altre a la banqueta.
Lluny de rendir-se, no ha parat de millorar com jugador des que va arribar al club, completant dues temporades darreres amb una progressió que ens feia pensar a tots que acabaria marxant a algun equip amb més pressupost, de Segona Divisió.

Per sort nostra, Moyano i el club han fet un esforç perentendre’s, de manera que gaudirem un any més de la seva seguretat, intensitat i lideratge.

La renovació de Moyano es converteix sens dubte en un fitxatge estel·lar a la defensa, una garantia que aquest equip serà competitiual màxim la temporada vinent, això comença a pintar molt bé.

Benvingut a casa!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS