A Maó amb els mateixos setze de la primera jornada

Piti Belmonte torna a confiar en els setze futbolistes que ja va convocar pel debut a la lliga la setmana passada al Narcís Sala. Borja, encara no recuperat de la seva lesió, queda fora de la llista. Tampoc hi entren Tarrés, Arnau, Héctor, Ángel i Nakor.

L’equip viatja aquesta mateixa tarda cap a Menorca per enfrontar-se demà a partir de les 12 del migdia amb l’Sporting Maonès al camp de Bintaufa. Un partit que podreu seguir en directe per IB3 ràdio. L’emissora balear no donarà íntegrament el partit però sí que anirà fent connexions puntuals, juntament amb els partits de l’Atlètic Balears i el Mallorca B.

Un enfrontament en el que es retrobaran vells coneguts. Sense anar més lluny, Oliver Sánchez, que aquest estiu s’ha incorporat a les files del conjunt de Maó, o l’ara andreuenc Marcos Jiménez, que la temporada passada va militar a l’Sporting Maonès.

Els blaus, a l’igual que el Sant Andreu, no van poder sumar cap punt en la primera jornada de lliga. L’equip dirigit per Lluis Elcacho va caure per 2 a 1 a Gandía en un partit força igualat i marcat per la forta calor que feia a la ciutat valenciana.

Demà doncs tots dos conjunts voldran estrenar la seva casella de victòries en aquest campionat de lliga. Els setze jugadors andreuencs que viatgen en aquests moments cap a les illes són:

Morales, Pau, Fran Grima, Dídac, Moyano, Rubén, Melo, Nando, Marc, Carroza, Llobet, Quim Araujo, Xavi Jiménez, Luis Blanco, Marcos i Eloi Fontanella.

Torna a quedar-ne fora Borja, per lesió, i Enric Tarrés, Ángel, Héctor i Arnau per decisió tècnica. Tampoc no hi entra l’últim fitxatge, Nakor Bueno, que encara no té tramitada la fitxa.


www.btvnoticies.cat
 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS