El Terrassa s’estrena en els històrics i el Sants és un vell conegut.

El Sant Andreu inicia la seva divuitena participació en aquest torneig amb ganes de repetir els èxits de 2005 i 2007. Els seus primers rivals són el Terrassa i el Sants.

El pas de l’equip egarenc pel històrics és un autèntic misteri, després de 25 tornejos, aquest any finalment debuta en la competició i esperem veure a un bon equip. Els dos equips no s’enfronten des de 2007.

Pel que fa al Sants, la diferència de categories no es pot tenir en compte ja que els números en dit torneig estan molt igualats. Sants i Sant Andreu s’han trobat en 12 ocasions, amb 5 victòries andreuenques i 4 dels de la Magòria, els altres 3 partits van acabar amb empat. Els últims 3 anys s’han trobat sempre a la lligueta amb dues victòries dels quatribarrats (1-2 el 2008 i 0-2 en 2009), i un empat a zero gols l’any passat.
Foto: C.E. Júpiter

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS