A semifinals dels Històrics

La U.E.Sant Andreu s’ha classificat aquesta tarda per les semifinals del Torneig dels Històrics després de derrotar el Terrassa per 1 a 0 i empatar a zero amb el Sants. Quim Araujo ha fet el gol andreuenc que ha servit per donar el passi a la següent ronda

Era el partit inaugural de la jornada d’avui al Camp de Júpiter, i no ha decepcionat. El Sant Andreu-Terrassa ha obert una tarda de futbol amb domini precisament andreuenc. Des del primer minut els quadribarrats han tingut el partit controlar i han creat diverses ocasions. Quim Araujo, el jugador més destacat del partit, ha obert el marcador amb un xut des de la frontal que donava l’iniciativa als de Piti Belmonte. Una iniciativa que s’ha seguit veient sobre la gespa i que s’ha pogut veure augmentada amb alguna altra ocasió. Resultat just que donava tranquil·litat a l’espera de veure què feien Terrassa i Sants.

Els verd-i-blancs i els vallesans han empatat a zero en el següent enfrontament, fet que donava la possibilitat al Sant Andreu d’accedir a les semifinals només empatant amb els de Julià Garcia. I així ha estat, en un partit més ensopit que l’anterior i on l’equip no ha acabat d’estar del tot bé, la igualada final és el que val als andreuencs per avançar en aquest Torneig dels Històrics.

Les semifinals es disputaran el proper divendres, amb rival encara per decidir. El coneixerem dijous, l’equip que surti guanyador del grup de l’Espanyol B, el Masnou i el Martinenc s’enfrontarà amb aquest renovat Sant Andreu.

Sant Andreu 1 – Terrassa 0

Sant Andreu: Morales; Grima, Borja López, Moyano, Tobella; Marc Martínez, Carroza; Victor Alonso, Luis Blanco, Eloi, Quim Araüjo.
Terrassa: Ortega; Corpas, Osuna, Arau, Suárez; Urbano, Gerard Trives, Romero, Montero (David López, 32′); Sissoko (Carlos Martínez, 32′), Alfih Conte.
Gols: 1-0, Quim Araüjo (12′).
Àrbitre: Carmona Martínez. Ha amonestat Eloi Fontanella (STA).

Sant Andreu 0 – Sants 0

Sant Andreu: Pau; Canelada, Moyano, Didac Navarro, Tarrés; Jilmar Tarres (Borja, 27′), Héctor Garcia, Nando, Àngel; Eusebio, Llobet.
Sants: Carulla; Cristian (Rangel, 32′), Quim Ruiz, Alberto Esteban, Llauradó; Yuste, Xavi Pascual (David Fernández, 25′), Alex Burch, Edu Soler; Carlos Cano (Lacalle, 25′), Raul Hernández. (Geri, 20′)
Gols: No n’hi ha hagut.
Àrbitre: Abalos Barrera. Sense amonestacions.

Foto: Ràdio Trinitat Vella

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS