AE Prat 0 – UE Sant Andreu 1

Un gol de Xavi Jiménez al límit del temps reglamentari va donar la classificació per la següent fase de la Copa Catalunya a un Sant Andreu que, en línies generals, va tenir el control sobre el partit. Va costar generar situacions clares de gol, però finalment, el premi va arribar i va evitar una tanda de penals

D’inici va sortir millor el Prat. En els primers deu minuts els locals van tenir un parell d’aproximacions a l’àrea de Pau, tot i que sense perill massa clar. A partir de llavors es va començar a jugar més a camp del Prat. El Sant Andreu buscava per on penetrar la defensa blanca, però no trobava l’espai amb claretat. Una falta penjada des de la banda dreta que el porter refusava de punys era el primer avís dels de Piti Belmonte.

L’equip d’Agustín Vacas també va voler provar el porter andreuenc Pau. I ho va fer en dues accions molt seguides, primer amb un xut de falta que atrapava bé el mallorquí, i un minut més tard amb un xut de lluny que Pau aturava en dos temps.

Xavi Jiménez ho intentava a l’àrea contrària. En una bona acció per banda dreta, arribava gairebé a la línia de fons i treia un bon xut, però el porter local estava atent. Es va tornar a apagar el partit, i d’aquí al final de la primera part, poc més a destacar que una bona centrada de Fran Grima a la que ningú va poder arribar a rematar.

La segona part va començar amb una tònica molt semblant a l’últim tram de la primera. Amb la pilota als peus però amb la dificultat de trobar espai pels puntes. Ángel ho va provar en velocitat en un parell d’ocasions, treient primer un córner, i més tard creant una bona jugada que Quim Araujo rematava davant l’encert del porter Toni.

L’aproximació més clara del Prat en aquesta segona part va arribar amb un xut tímid des de fora l’àrea, a deu minuts del final. Per part andreuenca també ho provaven Xavi Jiménez i Eloi Fontanella, però els seus xuts marxaven alts. Fins que, quan ja es complia el temps reglamentari i semblava que tindriem penals, en un córner des de la dreta picat per Marc Martínez, Nando rematava al segon pal i Xavi Jiménez dins l’àrea petita aprofitava per enviar-la al fons de la xarxa.

Un gol que dóna la classificació per la següent ronda de la Copa Catalunya, i que fa possible un derbi. Dilluns vinent, el Vila de Gràcia que ja estava programat, servirà també com a partit de la Copa Catalunya.

AE Prat 0

UE Sant Andreu 1

AE Prat: Toni, Sierra, Victor Duran, Cazorla, Luis Larios, Fernando (Rafa Murillo 69′), Ignacio (Mechi 65′), Charly, Ferran, Jaime (Blas 77′) i Estiven (Cano 77′).

UE Sant Andreu: Pau, Fran Grima, Melo, Borja, Arnau (Canelada 50′), Carroza (Nando 85′), Marc Martínez, Xavi Jiménez, Eloi, Ángel i Luis Blanco (Quim Araujo 62′).

Gols: 1-0 Xavi Jiménez (90′)

Fotos: Judit Andreu

 

 

 

 

 

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS