CE Europa 1 – UE Sant Andreu 1 (3-4)

El Sant Andreu es va endur el Vila de Gràcia i va passar ronda a la Copa Catalunya ahir al Nou Sardenya. Ho va fer a la tanda de penals, després que els 90 minuts acabessin amb empat a 1. Marc Martínez va avançar els andreuencs de penal, però Cano va empatar a la sortida d’un córner.

Sense moltes ocasions però amb un domini clar del partit. Així van ser els 90 minuts ahir al camp dels escapulats, amb l’excepció potser del darrer quart d’hora, on l’Europa s’ho va creure i va apretar buscant la victòria.

El Sant Andreu va plasmar la seva superioritat sobre el terreny de joc controlant el tempo del partit, però no la va poder traslladar al marcador amb claredat. El partit va començar intens des del primer minut, amb moltes faltes i amb força targetes, un total de 9 al final del partit.

El perill real no va arribar fins la mitja hora de joc. Una jugada de Quim Araujo per la banda dreta arribava en forma de centrada a l’interior de l’àrea, Luis Blanco rematava, la treia el porter, el rebuig li queia a Xavi Jiménez, i un defensa salvava sota pals.

Primer avís seriós, que tenia continuïtat només dos minuts després. Bona internada d’Enric Tarrés dins l’àrea i un defensa escapulat el derribava. Penal i oportunitat per avançar-se en el marcador. Marc Martíenz prenia la responsabilitat i no fallava des dels onze metres, amb un penal molt ben llançat, lluny de l’abast del porter.

Abans del descans, l’Europa va fer el seu primer xut a porta, una bona jugada i xut de Sagalés des de la frontal l’aturava Morales blocant la pilota.

La segona part va començar amb oportunitat d’ampliar el marcador i trencar el partit, però no hi va haver encert. Al 51′, una gran jugada individual d’Eloi Fontanella acabava amb una rematada creuada que sortia fregant el pal. El mateix Eloi i Luis Blanco trenaven una paret 3 minuts després, que deixava l’ex de l’Hospi davant Rafa Leva, però el porter local evitava molt bé el gol.

Una nova jugada per fer el segon: passada en profunditat de Melo per Xavi Jiménez, que feia un control exquisit amb el peu dret i intentava picar-la per sobre de Leva en el que hagués estat un autètnci golàs. El porter escapulat va estar atent i va posar la punta dels dits per evitar el gol.

I llavors va arribar el gol dels graciencs. En una falta lateral penjada al cor de l’àrea, Cano s’anticipava i feia l’empat amb el cap. Era el 68′, i a partir d’aquell moment l’Europa va prendre el domini del partit. No hi va haver ocasions clares per cap dels dos equips, i l’eliminatòria s’havia de decidir a la loteria dels penals.

Allà va aparèixer Morales per aturar dos penals consecutius a Guzmán i Alberto. Marcos tenia el passi andreuenc a les seves botes i amb cama dreta no va fallar. El Sant Andreu accedeix a tercera ronda de la Copa Catalunya. Els possibles rivals: Manlleu. Torreforta, Castelldefels, Almacelles i el guanyador del Sabadell-Santa Perpètua.

Foto: Judit Andreu

 


www.btvnoticies.cat

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS