CF Sporting Maonès 1 – UE Sant Andreu 0

Derrota per la mínima a Maó en un partit marcat pel domini local. Berto Vaquero ha fet el gol dels balears amb un xut de falta indirecta dins l’àrea. En els primers compassos de partit Morales ha aturat un penal comès per ell mateix. L’equip ha portat poc perill a la porteria d’Oliver.

S’estrenava l’Sporting Maonès davant la seva afició i ho feia amb moltes ganes. L’equip balear ha sortit fort des del primer moment i s’ha fet amb el control del partit.

Al minut 7 ha arribat el primer ensurt, Morales ha derribat dins l’àrea un jugador local i l’àrbitre ha assenyalat penal. Toni Corbella ha estat l’encarregat d’executar-lo i ha vist com el porter andreuenc aturava molt bé el seu xut.

Els menorquins han seguit atacant i han acabat trobant el premi. En una jugada força desafortunada, l’àrbitre ha xiulat cessió per una pilota endarrerida des del mig del camp que Morales ha agafat amb les mans. Amb la barrera molt a prop de la porteria, Berto Vaquero ha executat la falta i ha tingut sort, doncs la pilota s’ha colat per l’únic forat que hi havia. Tot i això el jugador de l’Sporting Maonès ho ha fet molt bé, combinant potència i col·locació.

Abans del descans una altra ocasió perillosa pel conjunt de Lluis Elcacho. De fet ha estat una doble ocasió, primer desbaratada per Morales amb una bona aturada, i en segona instància per la defensa quadribarrada, que ha evitat el gol quan la jugada encara era viva.

Només començar la segona part, Piti Belmonte ha donat entrada a Alberto Carroza en el lloc de Nando. Semblava més a prop el gol dels locals que no pas l’empat dels andreuencs, però amb l’entrada de Llobet i Quim Araujo la tendència s’ha capgirat. L’Sporting Maonès s’ha tirat enrere per conservar el resultat i els andreuencs han començat a collar l’equip blau, sobretot per banda esquerra amb bones combinacions entre Rubén i Quim Araujo.

L’Sporting Maonès s’ha quedat amb 10 jugadors a pocs minuts pel final per l’expulsió de Jeroni, que ha vist la doble targeta groga. Amb deu homes encara s’han tancat més i el Sant Andreu ho ha provat penjant pilotes a l’àrea. L’ex andreuenc Oliver ha respost molt bé per dalt i no ha donat opció al seu ex equip per sumar com a mínim un punt.

CF Sporting Maonès 1

UE Sant Andreu 0

CF Sporting Maonès: Oliver, Barreda, Jeroni, Genís (Biel Medina 78’), Berto, Toni Corbella (Ignasi 70’), Arkaitz, Nacho del Moral (Micaló 89’), Raul Capó, Camacho i David Sánchez.

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima,  Dídac, Moyano, Rubén, Nando (Carroza 45’), Marc, Xavi Jiménez(Llobet 60’), Eloi, Luis Blanco (Quim Araujo 71’) i Marcos.

Gols: 1-0 Berto Vaquero (26’)

Àrbitre: Vicente Gil Coscollà, del col·legi valencià. Ha mostrat la groga als locals Berto Vaquero, Biel Medina, Jeroni (2) i David Sánchez i als visitants Morales, Eloi i Dídac.

Foto: arxiu (Judit Andreu)

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS