Debut a la segona ronda de la Copa del Rei

El sorteig d’aquest matí a la Ciutat del Futbol de las Rozas, a Madrid, ha volgut que el Sant Andreu sigui un dels vuit equips exempts de jugar eliminatòria en primera ronda. L’equip debutarà doncs a la següent ronda, la segona, contra l’Orihuela al Narcís Sala. Serà el 7 de setembre.

La sort ha somrigut al Sant Andreu aquest matí a la seu de la RFEF durant el sorteig de les dues primeres eliminatòries de la Copa del Rei. Un total de vuit equips havien de quedar exempts de disputar la primera eliminatòria, i un d’ells ha estat precisament l’equip andreuenc. La resta són: Alcalá, Cádiz, San Roque, Albacete, Roquetas, Orihuela i Alavés.

Precisament contra un altre d’aquests equips exempts, es veuran les cares els de Piti Belmonte a la segona ronda. Serà contra l’equip més pròxim geogràficament de tots ells, l’Orihuela. El partit es disputarà el dia 7 de setembre al Narcís Sala. En cas de victòria, l’equip avançaria a tercera ronda, on hi haurà 13 equips de Segona B (un d’ells quedarà exempt de jugar) i 10 de segona A. Es disputaran llavors sis eliminatòries de Segona B i cinc de Segona A.

El funcionament permet que a la següent ronda, a setzens, els sis equips que es classifiquin més el que ha quedat exempt, juguin contra els 7 equips de primera divisió que disputen competicions europees. En el cas d’aquesta temporada: Barça, Madrid, València, Vila-real, Sevilla, Athletic i Atlético. Aquestes eliminatòries ja seran a doble partit.

Un panorama esperançador i il·lusionant per tots els equips de Segona B, però cal anar pas a pas. Abans de tot, l’Orihuela, un rival que ja en la penúltima jornada de lliga va demostrar el seu gran potencial guanyant per 0 a 3 al Narcís Sala i esborrant les opcions de play-off.

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS