El 10 d’Agost, Sant Andreu – Muntanyesa!!!! ¿Plana o Muntanya?

Arriba el derbi dels derbis. El proper dimecres dia 10 d’agost, a les 20h, al Narcís Sala.

A l’edat mitjana els límits del Poble de Sant Andreu eren segons els documents de l’època, “Del Rec Comtal a la muntanya de Canyelles”, i no fou fins al franquisme que la barrera artificial de la Meridiana dividí l’antic poble en dos districtes administratius diferents, Nou Barris els que quedaven a la part dels turons, Sant Andreu els de les parròquies d’avall.

Però mai abans 2 equips de l’antic poble de Sant Andreu de Palomar havien arribat tan amunt, l’escalada de la Muntanyesa fa honor al seu nom, i poc a poc ha fet camí fins arribar a disputar una última ronda per pujar a Segona B.

¿Serem els de la plana capaços de resistir la invasió dels de la muntanya?

¿Quin serà el millor equip de l’antic poble?

No et perdis el partit plana contra muntanya! Dues forces de la natura en joc!!!

Foto: Mundo Deportivo

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS