El Sant Andreu li té agafada la mida a Bintaufa

De les cinc vegades que l’equip quadribarrat ha visitat el camp de l’Sporting Maonès, en quatre n’ha sortit victoriós. Sis gols a favor i tres en contra és el balanç anotador al feu menorquí. Diumenge al migdia, nou capítol entre balears i catalans.

El CF Sporting Maonès va ser fundat el 1974 després de la fusió de l’UE Maó i el CE Menorca. El Sant Andreu s’ha enfrontat en cinc ocasions amb l’actual Sporting Maonès, però abans, ja va jugar contra el Maó en tercera divisió en la campanya 1953-54, quan tots dos equips compartien grup.

L’Sporting Maonès va pujar a Segona B per primer cop el 1987, estant sis anys consecutius, i ja no va tornar fins el 2009. Aquest curs, 2011/2012, és el tercer any consecutiu de l’equip blau a la categoria en la nova etapa.

Amb el Maonès, el Sant Andreu va jugar per primer cop el 18 de novembre de 1990 al seu camp. Allà es va aconseguir una victòria amb gol de Toni López, però a la tornada els menorquins van guanyar a domicili també per 0-1. Les dues següents temporades el Sant Andreu va guanyar els 4 partits disputats i el 1993 el Maonès baixava de categoria.

Novament a Segona B els dos equips el 2009, el Maonès va ser l’encarregat de trencar la ratxa de victòries andreuenques de la primera volta. A la tornada, al Narcís Sala, es va aconseguir un empat gràcies a Máyor.

La temporada passada, els dos partits van ser guanyats pel Sant Andreu per 2 gols a 0. Tot i els bons resultats de la campanya passada, no ens podem refiar d’aquest equip que ha renovat a molts jugadors i que en les seves files compta amb un gran porter com és l’ex-andreuenc Oliver.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS