I el Juvenil A, amistós internacional

El dia abans del derbi Sant Andreu-Muntanyesa, a aquells que els agradi gaudir del futbol de formació, tindran un partidàs que no es poden perdre, el Juvenil A s’enfrontarà el dimarts 9, a les 20h i al Narcís Sala, al Wilmington College d’Ohio.

Aquesta universitat americana disputa una de les conferencies més potents del soccer universitari nordamericà, que pels que coneguin el sistema de formació dels Estats Units, és el pas previ al professionalisme, pel que serà un rival tremendament exigent.

L’entrada serà gratuïta.

 

The day before the friendly match of the senior team of the U.E. Sant Andreu, everybody who likes junior soccer could enjoy a big match. Our Junior Team A will play on Tuesday 9th, at 20h, in Sant Andreu’s Stadium, Narcís Sala, with the Wilmington College from Ohio.

That American college plays one of the harder conferences of the American college soccer, the previous step before professionalism in the U.S.A. It will be a very good opponent.

Free entrance.

 

Foto: Wilmington College

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS