Nakor Bueno, nou jugador del Sant Andreu

Ja en son 22. No estava previst, però el club ha fet un darrer esforç per acabar d’apuntalar la plantilla i ha tancat la incorporació del davanter de 33 anys Nakor Bueno, que ha signat aquest mateix matí. Més polvora al davant per Piti Belmonte.

Un altre gran reforç. Expierència, molta experiència. El de Badia del Vallès ha jugat sis temporades a la Segona divisió A, tant amb el Barça B, club on es va formar, com amb la desapareguda UE Lleida. D’experiència a la 2a B tampoc n’hi falta, Castelló, Poli Ejido i Leganés l’han acollit aquestes darreres temporades en les seves files.

Tampoc li costarà gaire adaptar-se al que des d’avui és oficialment el seu nou club. Nakor ha fet gairebé tota la pretemporada amb l’equip andreuenc. Després d’aquesta darrera temporada al Leganès, el jugador es trobava sense equip i va aprofitar la possibilitat que li va donar el cos tècnic d’entrenar amb l’equip. Tot el seu treball en aquestes setmanes ha acabat donant els seus fruits i el club ha fet un esforç econòmic per incorporar-lo.

Amb aquesta nova peça per completar l’atac, Piti Belmonte podrà triar i remenar entre una gran nòmina de davanters: Eloi Fontanella, Marcos, Quim Araujo, Luis Blanco, Llobet i el mateix Nakor. Una davantera de luxe.

Foto: onceleones.wordpress.com

 

 

 

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS