Nakor: “Volia quedar-me a casa per seguir disfrutant del futbol”

L’última incorporació andreuenca agraeix al club l’oportunitat que li ha donat i es mostra molt satisfet amb el seu fitxatge. Nakor, que encara no podrà anar convocat aquesta jornada, veu positiva la competència a la davantera.

Nakor, ja ets nou jugador del Sant Andreu. Suposo que estàs molt content…

Doncs sí, perquè ja portava bastant temps entrenant, des de l’inici de la pretemporada, i volia quedar-me a casa d’una vegada per seguir disfrutant del futbol. S’havia posat una mica difícil poder-ho fer, però gràcies a déu he tingut aquesta oportunitat que és el Sant Andreu al que li agraeixo tot el que ha fet des del principi. Primer deixar-me fer la pretemporada i ara finalitzar amb el fitxatge.

No tindràs problemes d’adaptació doncs…

Des del primer dia he estat entrenant. No he pogut participar en els partits, jo només em limitava a treballar per posar-me bé físicament i al final doncs s’ha pogut fer realitat el fitxatge. Ja et dic, el grup és molt bo, hi ha molt bona gent i no m’ha costat res des de l’inici ficar-me dins l’equip.

Tot i això, l’altre dia contra el Barça B sí que vas jugar…

Sí, el mister em va preguntar si volia participar. Feia bastant temps que no competia i en tenia ganes. Li vaig dir que si ho creia oportú no tenia cap problema i va decidir posar-me 70 minuts.

Amb tot aquest temps a l’equip, et senties jugador del Sant Andreu?

En realitat fa només tres dies que em van dir que el club tenia la possibilitat de fitxar. Vaig iniciar la pretemporada sabent que en principi seria molt difícil perquè el mister m’havia dit que l’equip estava pràcticament tancat. Jo li agraïa que em deixés entrenar per posar-me bé físicament i bé, al final ha pogut ser. Qui millor que el Sant Andreu per fitxar després de compartir tantes coses en aquest temps.

La competència en la teva posició serà dura…

A mi m’agrada molt la competència, això vol dir que als entrenaments haurem d’anar tots al 200% si volem guanyar-nos una posició en l’onze inicial. La competència sempre és bona, jo crec que hi ha competència en totes les demarcacions i això serà important perquè el Sant Andreu sigui un equip molt competitiu.

 

Foto: polideportivoejido.es

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS