Preparats pel debut a la lliga

L’entrenador Piti Belmonte ha convocat a tots els disponibles per l’esperada estrena lliguera. Borja Hinojosa serà l’únic que no hi podrà ser a causa de la seva distensió al lligament creuat del genoll. El Narcís Sala es retrobarà amb un equip molt renovat.

Arriba l’hora de la veritat. Després d’una pretemporada d’adaptació, demà es presenta la primera prova totalment oficial. Serà contra un recent ascendit a la categoria: l’Andorra de Terol.

Els tres primers punts de la temporada en joc, un gran alicient per acostar-se a veure l’equip. No és l’únic, les setze cares noves de l’equip en són un altre. I és que els abonats del Narcís Sala que no van poder venir ni a la presentació ni al partit d’entrenament contra la Montanyesa trobaran 14 nous fitxatges i 2 joves que han pujat del juvenil.

Malgrat que són moltes novetats, l’equip ja ha demostrat aquesta pretemporada que es comença a entendre bé. El balanç d’aquest estiu és de 3 victòries (una d’elles als penals), 3 empats i només una derrota:

Santboià FC 1 – UE Sant Andreu 1 (Carroza)
UE Sant Andreu 1 (Quim Araujo) – Terrassa FC 0
UE Sant Andreu 0 – UE Sants 0
RCD Espanyol B 2 – UE Sant Andreu 0
AE Prat 0 – UE Sant Andreu 1 (Xavi Jiménez)
UE Sant Andreu 0 – Montanyesa CF 0
CE Europa 1 (3) – UE Sant Andreu 1 (4) (Marc Martínez)

Demà tot això queda enrere i comencen les emocions fortes. Els socis que encara no hagin renovat l’abonament, podran accedir amb l’abonament de la temporada passada. Serà l’últim partit en que es podrà accedir sense l’abonament 2011/2012.

Foto: Judit Andreu


www.btvnoticies.cat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS