UE Sant Andreu 0 – RCD Espanyol B 2

L’equip va caure eliminat del Torneig dels Històrics en un partit força igualat i ensopit. Els blanc-i-blaus van fer mal amb dos gols molt seguits al límit del descans i els andreuencs no van poder reaccionar en la segona part. El pitjor, la lesió de Moyano.

Estava en joc un lloc en la final, però el moment de la temporada en que ens trobem es va deixar notar molt. Tots dos equips van sortir amb molta intensitat i amb bon ritme. Uns primers minuts de tempteig sense arribades clares a les àrees i amb molta disputa en pilotes dividides.

Va ser el Sant Andreu el primer en fer un pas endavant. Primer, amb una bona jugada de Luis Blanco per banda que ningú va poder arribar a rematar al segon pal, després, amb un gran xut de David Llobet des del vèrtex de l’àrea que va sortir fora per poc.

El partit va entrar llavors en una fase de joc molt travat, amb poca continuïtat i amb algunes faltes dures. En una acció desafortunada, Moyano va rebre un cop al seu genoll i es va haver de retirar lesionat.

A poc del descans, l’Espanyol B va reaccionar, i per mitjà del rapídssim Tiko van arribar els dos gols. El primer, després que Tiko desbordés per la dreta i des de la línia de fons posés una pilota que Kilian només va haver d’empènyer. Era el 42′, només tres minuts després, novament Tiko conduïa un bon contraatac i feia una gran passada creuada per Kilian, que davant de Morales feia el segon per l’equip de Longhi.

La segona part va donar molt poc de sí. Molts canvis per part de tots dos equips i una baixada considerable de ritme, acusant el poc rodatge d’aquestes alçades de pretemporada. Els avisos més clars a les porteries van arribar a la recta final. Primer l’espanyolista Taoré amb un xut que va sortir llepant el pal de la porteria andreuenca, i després l’andreuenc Héctor amb una bona rematada des de la frontal que va aturar bé el porter blanc-i-blau Pau.

El Sant Andreu queda fora de la final, però ja pot preparar bé el partit de demà contra el Prat a la Copa Catalunya. Serà al Municipal Sagnier, a les 19.00h.

Sant Andreu: Morales; Enric (Grima, 84′), Didac, Moyano, Canelada; Marc Martínez (Héctor, 74′), Nando; Llobet (Xavi Jiménez, 61′), Luis Blanco (Ángel, 61′), Marcos (Eloi Fontanella, 61′), Quim Araüjo (Arnau, 74′).

RCD Espanyol B: Pau; Bonilla, Clerc, Blanchart, Zou; Tiko (Emi, 69′), David López (William, 74′), Cristian Gómez (Josu, 84′), Gabi (Miravent, 65′); Pirulo (Taoré, 59′), Kilian (Jaffar, 52′).

Gols: 0-1, Kilian (42′); 0-2 Pirulo (45′).

Àrbitre: Fernández Pérez. Ha amonestat amb targeta groga Pirulo (ESP),  Llobet (STA) i Nando (STA).

Incidències: Uns 700 espectadors al Mpal. de La Verneda.

 

 

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS