UE Sant Andreu 0 – CF Montanyesa 0

Empat sense gols en un partit d’entrenament que va deixar bones ocasions per part de tots dos equips. Els porters en algunes, i la mala punteria en d’altres, van evitar que es veiessin gols. Per part andreuenca va jugar tothom excepte el lesionat Moyano i Luis Blanco, amb molèsties.

Nou partit per anar agafant rodatge, aquest cop al Narcís Sala i davant unes 500 persones que no es van voler perdre l’enfrontament amb la Monta. Els espectadors van marxar sense haver pogut veure cap gol, però les ocasions no van faltar.

Hi va haver opcions per totes dues bandes. Primer va ser Quim Araujo, que en un u contra u, va veure com Marc Ramírez evitava el seu gol. La Monta va començar a acostar-se amb una pilota penjada des de la frontal que va aportar força perill, però que els davanters visitants no van poder controlar per poc.

Tornava a atacar el Sant Andreu. Una rematada de volea de Marcos desviada a córner per Marc Ramírez i un xut des de la frontal de Xavi Jiménez que sortia desviat, tornaven a portar perill. Però la Montanyesa no renunciava a atacar i en tres minuts, en va tenir dues de força clares: una rematada amb l’interior de Padilla que va marxar alta, i un cop de cap de Villegas que Morales va rebutjar a córner.

I abans del descans, una nova ocasió per cada equip. Xavi Jiménez, després de retallar el porter, treia una rematada tot i quedar-se sense angle, però un defensa la treia sota pals. I tot seguit, Edu San José per part visitant, amb un xut des de la frontal desviat per poc.

Com és ja habitual en aquestes dates a la mitja part hi va haver un carrussel de canvis, i tot i que també hi va haver ocasions clares de gol, van ser menys nombroses. Als pocs minuts de la represa, doble ocasió andreunca: una jugada iniciada per Quim Araujo per la banda esquerre, la va rematar Eloi Fontanella des de l’interior de l’àrea, però el porter de la Muntanyesa atent, refusava el perill. En segona jugada la pilota li tornava a caure a Araujo, però l’ex de la Monta no va trobar porteria per centímetres.

El partit es va adormir una mica fins el minut 70. Falta penjada pel conjunt visitant, rematada de cap, i Pau Ramírez, atent aturava l’esfèrica. Contestava Marc Martínez per part quadribarrada, amb una bona jugada, retall en curt per marxar del defensa i xut des de la frontal que sortia llepant el travesser.

Abans del final encara hi va haver temps per l’ocasió més clara de l’equip de Miki Carrillo. Una gran passada a l’esquena de la defensa andreuenca la recollia Villegas per encara l’u contra u amb el porter, però Pau molt encertat aturava la pilota i evitava el gol visitant.

Partit per seguir preparant la temporada i continuar agafant el to físic. Dilluns més, al Nou Sardenya contra l’Europa, partit de Copa Catalunya i Vila de Gràcia, dos en un.

Foto: Judit Andreu


www.btvnoticies.cat

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS