Victòria per 0 a 1 en el partit d’entrenament contra el Barça B

Un gol de David Llobet de falta directa ha donat la victòria als andreuencs davant el filial blaugrana a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí. El partit d’entrenament davant els homes d’Eusebio era una bona pedra de toc i li ha servit molt a l’equip, sobretot en l’apartat defensiu.

Només Xavi Jiménez, per prevenció, s’ha quedat sense jugar. Tota la resta de la plantilla ha seguit agafant minuts a les cames, cosa que sempre va bé.

A la primera part, el Sant Andreu ha sortit amb Pau a la porteria, Enric Tarrés, Melo, Dídac, Arnau, Carroza, Ángel, Llobet, Héctor, Marcos i Nakor Bueno, que tot i no formar part de la plantilla, segueix entrenant amb el grup.

El Barça B ha dominat la pilota gran part dels minuts, fet que obligava al Sant Andreu a córrer darrere l’esfèrica i a fer un desgast físic. En aquest sentit, l’equip ha pogut entrenar a la perfecció la parcel·la defensiva i n’ha tret molt profit, deixant la porteria andreuenca a zero.

Ofensivament, també per l’entitat del rival, ha costat molt més. Però cap a la mitja hora de joc, una falta llençada perfectament per David Llobet, ha entrat per l’escaire de la porteria blaugrana per posar el 0 a 1 al marcador. El de Cambrils segueix demostrant el seu excel·lent colpeig en aquest tipus d’accions.

Poc abans del descans, l’única nota negativa, Enric Tarrés s’ha hagut de retirar amb molèsties al turmell. En el seu lloc ha entrat Fran Grima. El partit ha tingut molta intensitat, i és que, pendents de la vaga de futbolistes, aquest podria haver estat l’últim compromís del filial blaugrana abans de començar la lliga.

A la segona meitat, dos equips completament nous a totes dues bandes i mateix guió de partit. La millor ocasió d’aquest període ha estat pels blaugranes, amb un potent xut al pal de Gerard Deulofeu.

En tot cas, victòria andreuenca en una sessió d’entrenament que serveix per reforçar els ànims de l’equip després de la derrota en lliga contra l’Andorra. Demà l’activitat no s’atura i l’equip es tornarà a exercitar amb la ment posada en el proper partit de lliga contra l’Sporting Mahonès.

Fotos: fcbarcelona

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS