A estrenar-se en territori mallorquinista

El Sant Andreu haurà de lluitar demà contra la història: mai ha guanyat a camp del Mallorca B. El balanç és de quatre partits disputats i quatre derrotes contra el vermellons. Una estadística negativa que, si cap, motiva encara més la plantilla de cara aquest compromís contra els de Miquel Soler.El club balear, fundat el 1983 ha jugat durant quasi tota la seva existència entre 3ª divisió i 2ª “B”. La temporada 1998-99 va arribar a quedar 19è de 2ª divisió “A”, sent aquesta la seva millor classificació històrica.

El primer enfrontament amb els andreuencs es va produir a la temporada 90-91, el dia de Reis de 1991 el Narcís Sala rebia al Mallorca, en un partit força igualat. Rueda aconseguia donar els dos punts al Sant Andreu. A la tornada en canvi, el Mallorca B va aconseguir una clara victòria a Palma. Aquell any el filial mallorquinista baixava de nou a 3ª divisió i els dos equips no es van tornar a trobar fins la campanya 95-96.

El partit contra el filial balear de 1995 va passar a la història negativa del Sant Andreu ja que a Palma, el filial mallorquinista va marcar 7 gols als andreuencs. El partit va acabar amb un resultat més disimulat ja que el hat-trick de Plaza va fer que el resultat final fos de 7 a 3. A la tornada els andreuencs es van venjar amb un nou hat-trick, aquest cop d’Estefan, que va donar la victòria als del Narcís Sala per 3 a 0.

Els equips no es van trobar de nou fins la temporada 2009-10. Durant aquestes dues últimes campanyes, el Mallorca B ha estat el dominador. Ha tret dos empats a Sant Andreu i ha guanyat per la mínima els dos partits a Palma (3-2) i (1-0).

El balanç històric no fa costat a l’equip quadribarrat, però en tot cas demà el Sant Andreu té una nova cita a Son Bibiloni i ja se sap que les estadístiques estan per trencar-les.

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS