A trobar la bona dinàmica de resultats

El Sant Andreu rep demà, 17.00h (Esport3), un Ontinyent davant el que vol sumar els seus tres primers punts en el campionat per començar a aixecar el vol. Revisant els precedents, un rival òptim, doncs mai ha guanyat al Narcís Sala. Melo i Borja són baixa per aquest partit.

Demà és el dia indicat per iniciar la remuntada. S’han perdut dos partits, però això no vol dir res, doncs s’ha de tenir en compte que no es tracta de com comença sino de com acaba. L’equip ha tingut fins a 15 incorporacions aquest estiu, i l’adaptació és qüestió de temps, de partits.

Arribem a la tercera jornada i visita el Narcís Sala un rival que ha ofert una de freda i una altra de calenta en el que portem de campionat. Victòria la primera jornada a Llagostera (1-3) i derrota a casa en la segona contra el Gandia (0-2). Els valencians però visiten demà un camp on mai han pogut guanyar en les deu visites que hi han fet. Vuit victòries andreuenques i dos empats és el balanç al Narcís Sala entre tots dos equips i 17 a 5 els gols que ha anotat cadascun d’ells en aquests deu enfrontaments.

Pel partit de demà, que serà ofert en directe per Esport3, Piti Belmonte convoca a tots els jugadors disponibles. No hi podran ser per lesió Melo, amb un esquinç que el tindrà aproximadament una setmana apartat del grup, i Borja, encara amb molèsties després de la seva distensió als lligaments del genoll.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS