Aquest dimecres arriba la Copa al Narcís Sala. T’hi esperem!

Ho diuen els jugadors, ho diu el cos tècnic, ho diu l’afició, ho diu tothom: la Copa és una competició especial, l’oportunitat del futbol modest de trobar-se amb equips de Champions. Està a prop, però primer s’han de superar dues eliminatòries. Estrenem spot promocional!

El primer pas serà superar aquest dimecres a l’Orihuela en partit únic de segona ronda. El factor camp és favorable al Sant Andreu i serà clau aprofitar-lo. Els valencians estan un molt bon moment de forma i seran un rival molt dur, però amb la gent a les graderies del Narcís Sala segur que serà una mica menys difícil.

Per aquest motiu, amb entrades des de 8 euros, us esperem al colisseu andreuenc aquest dimecres a les 20.00h del vespre. I per acabar d’animar l’afició, a continuació us deixem l’spot promocional del partit:


Videos tu.tv

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS