El Femení debuta empatant en un partit polèmic

Peñas Oscenses i Sant Andreu es van repartir els punts en una primera jornada de lliga on l’àrbitre va ser protagonista. Les andreuenques, que anaven per darrere en el marcador, van aconseguir empatar el partit a tres a un quart d’hora pel final.

Peñas Oscenses 3 – Sant Andreu 3 – Mar Garcia

El partit va començar amb imprecisions en els dos equips però de seguida el Sant Andreu va demostrar que volia ser el protagonista del partit. El Peñas Oscenses es va tancar al seu camp deixant a les visitants la possessió de la pilota.

Va faltar molt de ritme, agressivitat i precisió en les passades durant la primera meitat. Fruit d’això, un robatori de la pilota de les locals al quart d’hora de l’inici del partit es va traduir en el primer gol. Marta Oliva va aconseguir marcar el gol en la primer aproximació a la porteria defensada per Laida. Tot i portar tot el pes del partit, el Sant Andreu només aconseguia crear perill real en els llançaments de còrner. Just abans d’acabar la primera part, de nou Marta Oliva va aconseguir el 2 a 0 beneficiant-se d’un altre error de la defensa visitant.

El marcador ja no es mouria fins a la segona meitat on les jugadores entrenades per Arantxa Alonso van millorar el joc i l’actitud. En el minut 57 Carla Tomàs, de falta, aconseguia el primer gol per a l’equip quadribarrat. Tan sol sis minuts més tard, Sara ampliava de nou la diferència per al Peñas Oscenses gràcies a un xut ajustat al pal dret.

El Sant Andreu no va baixar els braços en cap moment i sempre va creure en la victòria, que es veia més a prop amb el gol d’Adriana en el minut 66’, posant el 2 a 3 en el marcador. Amb molts minuts per endavant, el Peñas Oscenses seguia tancat en el seu camp i l’àrbitre va començar a agafar protagonisme, veient perillar un resultat positiu per a l’equip local.  Malgrat això, el 3 a 3 va arribar gràcies a una bona jugada trenada al mig camp del Sant Andreu que va rematar Yaiza amb un tir col·locat a la porteria defensada per Elena.

Amb l’empat en el marcador, les jugadores del Sant Andreu van demostrar anar definitivament a pel partit però van topar amb un equip cada vegada més defensiu i amb les decisions arbitrals en la seva contra: faltes que no eren pitades i una infinitat de desmarcatges en profunditat d’Adriana, Andrea i Georgina, que es van estar molt actives durant la segona meitat, que eren avortats per més que polèmics fores de joc.

El resultat ja no es va moure i el partit va finalitzar 3 a 3. Les jugadores lesionades del Sant Andreu, Kaky, Silvia, Ro, Nerea i Muka que van veure el partit des de la grada, van ser testimoni d’aquest mal arbitratge, reconegut a més per les pròpies jugadors del Peñas Oscenses que van tenir un actitud molt correcta davant la situació viscuda.

L’equip aragonès debutant a la categoria acabava satisfet pel treball realitzat i el punt aconseguit. Mentre que el Sant Andreu molt enfadat amb l’àrbitre marxava amb la sensació que encara queden moltes coses a millorar però que el joc, l’actitud i la intensitat de la segona meitat és la línia a seguir per aconseguir la victòria en el proper partit.

Data del partit: 25.09.2011

Hora del partit: 12.30h

Jornada: 1

Estadi: San Jorge (Huesca)

Marcador: 3-3

Fitxa tècnica

Local: Elena, Erica, Sara, Silvia, Cristina, Laura P (Tamara 85’), Laura S, Raquel C, Maria (Isabel 57’), Marta (Raquel D. 73’) i Veronica.

Visitant: Laida, Mar, Mariona, Nuria (Judith 57’), Carla, Maria, Vila (Georgina 46’), Laura, Adriana, Yaiza i Andrea.

Gols: 1-0 (Marta 16’), 2-0 (Marta 41’), 2-1 (Carla 57’), 3-1 (Sara 63’), 3-2 (Adriana 66’), 3-3 (Yaiza 73’).

Àrbitre: Santiago Buesa. No va mostrar cap targeta groga.

 

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS