El partit de Copa del Rei, dimecres 7 a les 20.00h

Sant Andreu i Orihuela es veuran les cares el proper dimecres dia 7 a les 20.00h del vespre al Narcís Sala. Suposarà el debut de tots dos equips en aquesta competició, ja que tant catalans com valencians van quedar exempts per sorteig de disputar la primera.

L’enfrontament pren una importància vital, doncs es tracta d’una eliminatòria a partit únic. El club és conscient d’aquest fet i s’ha d’intentar aprofitar al màxim el factor camp favorable per poder plantar-se als trentadosens de final d’aquesta competició.

Un altre alicient molt important és el fet que ens trobem a només dos partits que un equip de Champions o d’Europa League, les dues màximes competicions continentals, visiti el Narcís Sala.

En cas de superar l’Orihuela i després la següent ronda, Barça, Reial Madrid, València, Vila-real, Sevilla, Athletic de Bilbao o Atletico de Madrid visitarien Sant Andreu. Una gran motivació a l’horitzó que no servirà de res si no se supera l’equip valencià aquest dimecres.

Cal anar poc a poc i assegurant cada pas, per això dimecres a les vuit del vespre el poble s’ha de bolcar amb l’equip i portar-lo a la propera ronda del torneig del K.O.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS