El Sant Andreu-Ontinyent en directe per TV i ràdio

Els que per un motiu o altre aquest diumenge no pogueu assistir al Narcís Sala per presenciar la tercera jornada de lliga, podreu seguir el partit per varies vies:

El canal esportiu de Televisió de Catalunya, Esport 3, oferirà en directe l’enfrontament des del colisseu andreuenc. Si no disposeu de televisió, la ràdio convencional us ofereix dues possibilitats més: Ràdio Trinitat Vella, en la que serà la seva primera retransmissió aquesta temporada, i COM Ràdio, que repeteix al Narcís Sala i aquest diumenge oferirà exclusivament el partit del Sant Andreu, de manera íntegra.

Pels que no us arribin les ones allà on estigueu, una altra opció és internet. Des de les mateixes webs de RTV i la COM podreu seguir el partit com si disposéssiu d’un transistor. I per si no n’hi hagués prou, una tercera opció: RadioGED. Aquesta ràdio que emet per internet s’estrena en les retransmissions de l’equip andreuenc i ho fa a nivell estatal. El Sant Andreu-Ontinyent, en aquest cas, compartirà protagonisme amb el Leganés-Alcalá del grup 1.

Com no, a través del Twitter, @uesantandreu, també us mantindrem informats del que passi sobre la gespa.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS