Eloi, Rubén i Melo, a l’ofrena de la Diada

Aquest matí la UE Sant Andreu ha fet la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova en motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Tres dels jugadors que no han viatjat a Palma han encapcelat la comitiva, completada per jugadors del futbol base, un membre del cos tècnic i directius.

Un any més, el Sant Andreu no podia faltar a una cita com aquesta. L’expedició quadribarrada ha arribat a la Ronda de Sant Pere cap a dos quarts de 10 del matí. Han hagut d’esperar però fins a dues hores, davant la gentada que hi havia, per poder fer finalment l’ofrena.

L’expedició andreuenca ha dipositat l’escut de flors del club davant l’estàtua de Rafael Casanova cap a dos quarts de 12. Jugadors del futbol base, directius, Pere Invernón (del cos tècnic), i Eloi, Rubén i Melo, del primer equip, han estat els representants del club. També s’hi ha sumat algun aficionat quadribarrat per acabar de donar color a la festa.

Foto: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS