Els benjamins comencen la lliga amb bon peu

Ja ha començat la lliga per molts equips del futbol base de la UE Sant Andreu, entre ells el Benjamí A i el Bejamí B, que van tenir un bon debut sumant els tres punts contra el Barberà de Andalucia i l’Igualada B, respectivament. Un gran inici de campionat per aquests dos equips.

Benjamí A – Damián Muñoz

UE Sant Andreu 5 – Barberà de Andalucia 2

Diumenge passat dia 24, el Benjamí A es va enfrontar al Barberà de Andalucia en el primer partit de lliga. L’enfrontament va començar  amb una mica de timidesa en veure els andreuencs al seu davant uns nens més grans i amb molt físic. Als cinc minuts de partit Umberto va fer el primer pels quadribarrats amb un fort xut amb l’esquerra. Començava bé el partit pels locals, i més encara quan als pocs minuts Adri anotava el segon en una jugada de força i lluita.

El joc era bo i vam arribar al final del primer quart. Començat el segon quart, Oriol va agafar un rebot del porter a la línia de l’àrea i va fer el tercer, però seguidament ens van fer el 3-1 després d’una sortida d’un córner local que ens van agafar una mica descol·locats.

L’equip va reaccionar i Sergi va ampliar distàncies llançant una falta per sobre del porter. Resumint, una molt bona primera meitat del Benjami A que el feia anar amb una bona avantatge al descans. Tot seguit va començar el tercer quart, i ja en el primer minut Adri va fer el 5-1, donant una mica de tranquil·litat al partit fins arribar al final del tercer quart. Aquesta tranquil·litat però no va ser bona, perquè en aquest últim quart ens van fer el 5-2 en una badada defensiva.

En resum, una molt bona primera part del Benjamí A i una segona part de la qual aprendrem a no relaxar-nos. Felicitats per la victòria.

Benjamí B – Xavier Simarro

UE Sant Andreu B 4 – Igualada B 3

Partit disputat sota l’aigua. Semblava que l’equip sortia endollat, marcant l’1-0, però de cop i volta es van fondre els ploms i en tres jugades a pilota parada l’Igualada B va marcar tres gols. En el segon quart les coses van millorar, va augmentar la lluita dels jugadors i es va aconseguir el segon gol.

El tercer quart va començar amb la mateixa tònica, molta lluita però poca efictivitat, fet que no es traduïa en resultats de cara a porteria. Ja al darrer quart de partit, l’equip va aconseguir empatar i a molts pocs minuts pel final es va aconseguir el gol de la victòria. Un gol que deixa els punts a casa.

Foto: Benjamí A

 

Més en

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018

El Sant Andreu torna als entrenaments el dia 18

Premsa10 de juliol de 2018