Els benjamins comencen la lliga amb bon peu

Ja ha començat la lliga per molts equips del futbol base de la UE Sant Andreu, entre ells el Benjamí A i el Bejamí B, que van tenir un bon debut sumant els tres punts contra el Barberà de Andalucia i l’Igualada B, respectivament. Un gran inici de campionat per aquests dos equips.

Benjamí A – Damián Muñoz

UE Sant Andreu 5 – Barberà de Andalucia 2

Diumenge passat dia 24, el Benjamí A es va enfrontar al Barberà de Andalucia en el primer partit de lliga. L’enfrontament va començar  amb una mica de timidesa en veure els andreuencs al seu davant uns nens més grans i amb molt físic. Als cinc minuts de partit Umberto va fer el primer pels quadribarrats amb un fort xut amb l’esquerra. Començava bé el partit pels locals, i més encara quan als pocs minuts Adri anotava el segon en una jugada de força i lluita.

El joc era bo i vam arribar al final del primer quart. Començat el segon quart, Oriol va agafar un rebot del porter a la línia de l’àrea i va fer el tercer, però seguidament ens van fer el 3-1 després d’una sortida d’un córner local que ens van agafar una mica descol·locats.

L’equip va reaccionar i Sergi va ampliar distàncies llançant una falta per sobre del porter. Resumint, una molt bona primera meitat del Benjami A que el feia anar amb una bona avantatge al descans. Tot seguit va començar el tercer quart, i ja en el primer minut Adri va fer el 5-1, donant una mica de tranquil·litat al partit fins arribar al final del tercer quart. Aquesta tranquil·litat però no va ser bona, perquè en aquest últim quart ens van fer el 5-2 en una badada defensiva.

En resum, una molt bona primera part del Benjamí A i una segona part de la qual aprendrem a no relaxar-nos. Felicitats per la victòria.

Benjamí B – Xavier Simarro

UE Sant Andreu B 4 – Igualada B 3

Partit disputat sota l’aigua. Semblava que l’equip sortia endollat, marcant l’1-0, però de cop i volta es van fondre els ploms i en tres jugades a pilota parada l’Igualada B va marcar tres gols. En el segon quart les coses van millorar, va augmentar la lluita dels jugadors i es va aconseguir el segon gol.

El tercer quart va començar amb la mateixa tònica, molta lluita però poca efictivitat, fet que no es traduïa en resultats de cara a porteria. Ja al darrer quart de partit, l’equip va aconseguir empatar i a molts pocs minuts pel final es va aconseguir el gol de la victòria. Un gol que deixa els punts a casa.

Foto: Benjamí A

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS