Esport i Salut, aquest dissabte al Narcís Sala

La Clínica Sant Jordi organitza un clínic de futbol dins el programa Esport i Salut. Serà aquest dissabte 1 d’octubre a les 12.00h del migdia a les instal·lacions del Narcís Sala, amb la col·laboració de la U.E. Sant Andreu. Inscriu-t’hi de franc!

El Club Sant Jordi a Peu ha pensat aquesta activitat gratuïta dirigida a tots aquells nens que desitgin millorar la seva tècnica. El clínic, que constarà d’un entrenament amb partits de futbol 7 i diverses lliçons impartides per entrenadors i jugadors de la U.E. Sant Andreu, està obert a tots els nens que vulguin millorar el seu futbol i conèixer aquest Club Sant Jordi a Peu de foment de la vida saludable.

Les inscripcions es poden fer, fins el dia de l’acte, al Club Sant Jordi a Peu, de la Clínica Sant Jordi, Plaça de l’Estació 12 de Sant Andreu (davant la estació de Renfe de Sant Andreu Comtal). També hi ha l’opció de fer-ho per telèfon, al 93 504 71 00, i per internet, a l’email santjordiapeu@clinicasantjordi.com.

Estem segurs que serà una activitat ben profitosa, tant en l’aspecte futbolístic, com per fer arribar a petits i grans la importància d’un estil de vida esportiu i sa.

L’accés als pares i al públic en general serà totalment lliure, portes obertes!!!

 

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019