Esport i Salut, aquest dissabte al Narcís Sala

La Clínica Sant Jordi organitza un clínic de futbol dins el programa Esport i Salut. Serà aquest dissabte 1 d’octubre a les 12.00h del migdia a les instal·lacions del Narcís Sala, amb la col·laboració de la U.E. Sant Andreu. Inscriu-t’hi de franc!

El Club Sant Jordi a Peu ha pensat aquesta activitat gratuïta dirigida a tots aquells nens que desitgin millorar la seva tècnica. El clínic, que constarà d’un entrenament amb partits de futbol 7 i diverses lliçons impartides per entrenadors i jugadors de la U.E. Sant Andreu, està obert a tots els nens que vulguin millorar el seu futbol i conèixer aquest Club Sant Jordi a Peu de foment de la vida saludable.

Les inscripcions es poden fer, fins el dia de l’acte, al Club Sant Jordi a Peu, de la Clínica Sant Jordi, Plaça de l’Estació 12 de Sant Andreu (davant la estació de Renfe de Sant Andreu Comtal). També hi ha l’opció de fer-ho per telèfon, al 93 504 71 00, i per internet, a l’email santjordiapeu@clinicasantjordi.com.

Estem segurs que serà una activitat ben profitosa, tant en l’aspecte futbolístic, com per fer arribar a petits i grans la importància d’un estil de vida esportiu i sa.

L’accés als pares i al públic en general serà totalment lliure, portes obertes!!!

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS