La falta de punteria condemna el Cadet A

Un altre dels equips del futbol base que ha debutat aquest cap de setmana en el campionat de lliga ha estat el Cadet A. Els quadribarrats van acusar l’efectivitat golejadora i van caure derrotats per 1 gol a 0 al camp del Club Esportiu Premià.

CE Premià 1 – UE Sant Andreu 0 – Francesc Vives

Una jugada afortunada al minut 10 de la segona part va marcar el partit. El Premià va aprofitar una pilota morta dins l’àrea per fer el primer i únic gol del partit, que li va servir per endur-se els tres punts.

El partit va estar marcat per la falta de punteria del conjunt andreuenc, que va crear suficients ocasions claras de gol, cinc o sis, que d’haver entrat haurien canviat el resultat final. Mal resultat però bones sensacions. Dissabte vinent el Cadet A rebrà la visita de l’Europa, a les 12.30h al Narcís Sala, amb la intenció de sumar els seus primers 3 punts.

 

 

 

Més en

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018

El Sant Andreu torna als entrenaments el dia 18

Premsa10 de juliol de 2018