La falta de punteria condemna el Cadet A

Un altre dels equips del futbol base que ha debutat aquest cap de setmana en el campionat de lliga ha estat el Cadet A. Els quadribarrats van acusar l’efectivitat golejadora i van caure derrotats per 1 gol a 0 al camp del Club Esportiu Premià.

CE Premià 1 – UE Sant Andreu 0 – Francesc Vives

Una jugada afortunada al minut 10 de la segona part va marcar el partit. El Premià va aprofitar una pilota morta dins l’àrea per fer el primer i únic gol del partit, que li va servir per endur-se els tres punts.

El partit va estar marcat per la falta de punteria del conjunt andreuenc, que va crear suficients ocasions claras de gol, cinc o sis, que d’haver entrat haurien canviat el resultat final. Mal resultat però bones sensacions. Dissabte vinent el Cadet A rebrà la visita de l’Europa, a les 12.30h al Narcís Sala, amb la intenció de sumar els seus primers 3 punts.

 

 

 

Més en

Retrobament amb la victòria (2-1)

Premsa23 de setembre de 2018

Duel directe al Narcís Sala

Premsa22 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018

Comunicat sobre l’estat mèdic de Víctor Alonso

Premsa20 de setembre de 2018