L’Olímpic no serà un convidat de pedra

El club valencià arriba demà al Narcís Sala acumulant 5 punts en les quatre jornades que porta disputades en el seu retorn a la Segona B. Per part andreuenca, Eloi, Melo i Borja, que continuen lesionats, queden fora de la llista per aquest partit. Tota la resta de la plantilla està convocada.

Fundat el 1932, l’Olímpic de Xàtiva es va enfrontar per primer cop al Sant Andreu durant el campionat de Tercera divisió de la temporada 1949-50, on els andreuencs van perdre els dos enfrontaments tot i guanyar la lliga i aconseguir l’ascens a Segona A. Els valencians de la seva bandatambé  van quedar ben situats, en la tercera plaça, però no van tenir opcions d’ascens.

Molts anys van haver de passar per retrobar-se els dos equips. Va ser l’any 1977 ja a Segona B. Van ser només dos anys on el Sant Andreu va aconseguir les dues victòries a casa i un empat fora.

Novament es van trobar a la Segona B la temporada 1990-91 quan un Sant Andreu eufòric recuperava dita categoria 10 anys després. El resultat no va poder ser millor, 5 a 0 amb un hat-trick d’Azcona i els altres dos gols de Cristo i Rueda. A la tornada en canvi el Xàtiva va guanyar còmodament per 2 a 0.

Onze anys després es troben de nou. El Sant Andreu necessita la victòria però l’Olímpic, un conjunt molt defensiu, no ho posarà gens fàcil. Els valencians tenen un balanç d’una victòria, dos empats i una derrota en aquest inici de lliga, amb 4 gols a favor i 3 en contra, fet que els fa ocupar la desena plaça de la classificació.

Per aquest partit, el tècnic Piti Belmonte tampoc podrà comptar amb Eloi, Melo i Borja, que segueixen en procés de recuperació de  les seves respectives lesions. Tota la resta de la plantilla està convocada per rebre el conjunt valencià.

Foto: olimpicxativa.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS