Més mitjans per seguir el Sant Andreu

Aquest estiu els mitjans que segueixen la U.E. Sant Andreu s’han multiplicat. De mica en mica el club es va convertint en un pol d’atracció dins el futbol de Segona B i els socis i seguidors poden estar al dia més que mai a través d’aquests mitjans que s’incorporen al seguiment.

Ràdios

Són dues les emissores que han decidit a sumar-se a les transmissions. A banda de Ràdio MARCA, que sempre ha cobert les matinals del nostre equip per tot Catalunya, i de Ràdio TRINITAT VELLA, que cobreix gairebé tots els partits íntegres, ara podeu seguir l’equip mitjançant COM Ràdio, que s’incorpora a les tardes del diumenge amb especial atenció a les transmissions del nostre equip per tot el país.

L’altra és RadioGED, una emissora esportiva d’àmbit estatal que emet per internet. Des del primer moment han mostrat interès per cobrir els partits de l’equip i s’estrenaran aquest diumenge, amb el Sant Andeu – Ontinyent.

Premsa digital

Pel que fa a internet, també han sorgit fins a tres nous mitjans que donen cobertura al nostre club. A més dels habituals de l’ESPORTIU.CAT i LAJORNADA.CAT, amb una nova i renovada web, han sorgit dos webs d’àmbit estatal que s’incorporen a cobrir-nos:

MASLIGA és un web especialitzat en futbol des d’internacional fins segona B que està informant amb molt de rigor del nostre club. L’altra és GOLFUTGOL, que tracta el futbol estatal de totes les categories, amb molta atenció al futbol femení, on el nostre club milita a segona divisió nacional.

Per rematar-ho, des del poble sorgeix un nou web que farà les delícies dels aficionats, FLAMA I GINESTA, molt d’humor, molt bon disseny i fotografia,  i informació de proximitat.

Premsa escrita

Els mitjans convencionals, fora de la xarxa, no es queden enrere.

Diaris que sempre ens han seguit com EL 9, que inicia una nova etpaa, està informant de la nostra actualitat més que mai. El diari ARA també aposta pel futbol català, i aquest estiu hem vist un increment de la nostra actualitat en la resta de grans diaris esportius: Mundo Deportivo, Sport i Marca.

Televisió

En aquest àmbit l’aposta de BTV és clara i suposa una gran alegria; gràcies a ells podem gaudir dels resums, imatges, entrevistes i d’un seguiment exhaustiu de la nostra actualitat que ens està fent aparèixer a tots els informatius.

I TV3, amb les transmissions d’ESPORT 3 i el programa FUTBOLCAT, segueix apostant una temporada més pel futbol de Segona B.

 

Segur que ens en deixem algun, però és que la cobertura del nostre equip comença a ser molt extensa.

Per aquells que vulgueu consultar tots aquests mitjans amb més detall, en podeu trobar més informació a l’apartat AFICIÓ – SEGUEIX LA U.E. SANT ANDREU del nostre web.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS