Nakor se suma a les baixes de Melo i Borja

El davanter, que va debutar diumenge com a andreuenc, no podrà ser sobre la gespa aquest vespre en el partit de Copa contra l’Orihuela per unes molèsties als isquiotibials. Melo i Borja, no recuperats encara, tampoc entren a la llista. La resta, tots convocats.

Piti Belmonte té tres baixes per lesió pel partit d’aquesta nit, la darrera la de Nakor Bueno, que no podrà repetir la seva bona actuació en el seu debut amb la samarreta quadribarrada diumenge passat. Les altres dues, ja conegudes, són les de Melo, amb un esquinç que encara no li permet jugar, i la de Borja, que segueix arrossegant problemes després de la seva distensió dels lligaments del genoll.

La resta de la plantilla està tota convocada per fer pinya de cara l’importantíssim partit d’aquest vespre. L’entrenador donarà la llista definitiva de 16 homes minuts abans del partit.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS