Nou Carnet de Simpatitzant! Tots amb l’equip!

El club posa a disposició dels seguidors una nova manera d’acostar-se al Narcís Sala: el Carnet de Simpatitzant. Amb aquest carnet es podrà accedir a 3 partits del primer equip per tan sols 20 euros.

L’objectiu és donar una alternativa a tots aquells que s’estimen la U.E. Sant Andreu, però que o bé per raons d’horari, de proximitat, o d’ altres, no els hi surt a compte l’abonament. Per això sorgeix aquesta possibilitat d’ajudar el club vinculant-se i col·laborant amb aquest Carnet de Simpatitzant. A canvi, el seguidor podrà gaudir dels 3 partits que desitgi al llarg de la temporada amb accés a General.

A més, el club treballa per aconseguir un seguit d’avantatges i descomptes pels abonats de la nostra entitat, que es farien extensius als posseïdors del nou Carnet de Simpatitzant.

Aquest dissabte, 1 d’Octubre, amb motiu de la Festa del Comerç al Carrer, el club instal·larà una parada al carrer Gran on es podrà obtenir el carnet de simpatitzant al moment. També es podrà adquirir la samarreta oficial, o fer-se soci aquells que encara no s’hagin decidit.

Els dies de partit el carnet de simpatitzant també serà disponible a la taquilla de l’estadi. La campanya d’abonaments no s’atura, fes-te soci!

L’Orgull del Poble!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS