Omplim el Narcís Sala! Un carnet, tres persones!

Aquesta és l’iniciativa que es proposa des del club: que cada soci pugui portar dos acompanyants de manera gratuïta per veure el partit de Copa contra l’Orihuela dimecres a les 20h al Narcís Sala. Una competició màgica on el suport de l’afició serà vital per ajudar l’equip a avançar ronda.

L’spot promocional del partit ha tingut molt bona resposta i arriba ja gairebé a les 700 visites. L’afició té ganes de Copa, i és clar que com més espectadors s’apleguin dimecres al Narcís Sala, menys difícil serà derrotar un Orihuela que arriba en plena ratxa guanyadora.

Com ja hem vingut explicant, el torneig del K.O. permet que els equips de segona B i els que juguen competició europea, Barça, Reial Madrid, València, Vila-real, Sevilla, Athletic de Bilbao i Atlético de Madrid, es trobin cara a cara. Una gran oportunitat a nivell esportiu, econòmic i mediàtic pels nostres jugadors, pel club i pel nostre poble. Perquè el nom de Sant Andreu soni per tot arreu.

Dues rondes, dues eliminatòries a partit únic ens separen d’aquest somni. De moment però només s’ha de pensar en el més immediat, l’Orihuela. I per mantenir viva la il·lusió se’ls ha de derrotar, fet que no serà gens fàcil. De fet els valencians, en la seva darrera visita al Narcís Sala, van sortir amb una victòria per 0 a 3 i li van treure matemàticament als andreuencs l’opció de disputar play-off d’ascens.

Així doncs, vistes les circumstàncies, el poble ha d’estar al costat de l’equip. Amb cada carnet de soci podran accedir a l’estadi tres persones per donar suport al Sant Andreu, una iniciativa destinada a que hi hagi com més gent millor a les graderies i a fer-li sentir el suport a l’equip quadribarrat.

El preu de les entrades a taquilles es manté com als partits de lliga: 8 euros la grada jove, 10 euros general i 15 euros tribuna. I pel que fa als accessos al camp, recordem que les portes d’entrada són les següents: carrer Virgili per General i carrer Santa Coloma per Grada Jove.

 

Foto: elpuntavui

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS