Piti repeteix convocatòria

Els mateixos setze jugadors que van aconseguir la primera victòria de la temporada, contra l’Olímpic, són els escollits pel tècnic andreuenc per jugar demà (12.00h, Esport3) contra el Mallorca B. Eloi i Melo, per lesió, i Enric Tarrés, Héctor, Ángel i Borja, per decisió tècnica, no entren a la llista per aquest partit.

L’equip viatja d’aquí uns minuts en direcció Palma de Mallorca on farà nit abans d’enfrontar-se demà al filial del club mallorquinista a Son Bibiloni. El resultat positiu de la setmana passada contra l’Olímpic al Narcís Sala ha fet confiar l’entrenador Piti Belmonte en els mateixos jugadors que ja van anar convocats la darrera jornada.

Les lesions d’Eloi, que haurà d’estar tres setmanes recuperant abans de començar a córrer, i de Melo, que ha patit algunes complicacions, els fan quedar novament fora de la llista. El central havia de començar a córrer aquesta setmana, però una afectació a una altra part del turmell l’ha hagut de fer aturar la recuperació per precaució i la seva evolució marcarà quan pot tornar als terrenys de joc.

L’altre que fins ara estava lesionat, Borja, ha rebut aquesta setmana l’alta mèdica. El jove defensa, tot i entrenar ja amb normalitat amb la resta del grup, encara no es troba la 100% i també queda fora de la convocatòria. Els altres tres que cauen de la llista són Enric Tarrés, Héctor i Ángel, per decisió tècnica.

Pel que fa al rival, el Mallorca B va començar la lliga amb 2 punts de 9 possibles, però en les dues darreres jornades no ha fallat i ha sumat 6 de 6 possibles. Això el situa en una bona posició a la classificació, sent 6è amb 8 punts. Destaca que els homes de Miquel Soler han marcat el doble de gols dels que han rebut (6 anotats per 3 encaixats). Serà el 3r partit de la temporada com a local pel conjunt balear, que a Son Bibiloni ha guanyat un partit, per 2 a 0 davant el Llagostera, i n’ha perdut un altre, per la mínima contra l’Huracán.


www.btvnoticies.cat
 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS