Que el Narcís Sala sigui decisiu!

El Sant Andreu té demà l’oportunitat d’avançar ronda a la Copa del rei, però per fer-ho, haurà de superar el líder del Grup 3 de la Segona B, l’Orihuela. Els andreuencs tenen el factor camp favorable, un factor que ha de decantar la balança gràcies al suport del poble andreuenc.

Queden menys de 24 hores pel partit que pot ser l’inici d’una gran aventura a la Copa. Demà a partir de les 20h el Narcís Sala acull partit de segona ronda del torneig del K.O. entre el conjunt quadribarrat i l’Orihuela. Qui guanyi al final dels noranta minuts serà a la pròxima eliminatòria d’aquesta competició.

El rival, l’Orihuela, és actualment el líder del grup tercer de la Segona divisió B. Nou punts de nou possibles amb nou gols a favor i només un en contra aquesta temporada a la lliga. És clar doncs que estem parlant d’un equip en plena forma i que serà molt perillós. Sense anar més lluny, en la seva última visita al Narcís Sala en la penúltima jornada de lliga del curs passat, van imposar-se per 0 a 3.

Repte difícil, però no impossible. El club ha fet un video promocional especial per aquest partit i també promocions perquè el camp presenti un bon aspecte: cada soci podrà portar 2 acompanyants de manera gratuïta. Les entrades a taquilles es podran aconseguir des de 8 euros la més assequible.

Tot esperant aquest partit que il·lusiona molt a tota la plantilla, l’equip farà una darrera sessió preparatòria demà al matí al Narcís Sala i després es coneixerà la convocatòria.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS