Tarrés i Nakor entren a la llista, Eloi en cau

L’equip vitja aquesta tarda cap a Palma per enfrontar-se demà a les 12.00h a l’Atlètic Balears. En l’expedició de 16 homes no hi són Eloi, Melo i Borja, lesionats, ni Rubén, Ángel i Héctor, per decisió tècnica. Torna Nakor i debuta en una convocatòria aquesta temporada Enric Tarrés.

Segon desplaçament d’aquesta lliga i segona visita a les Illes Balears. El rival de demà és sens dubte un dels grans favorits a pujar de categoria i és que ha configurat una gran plantilla. Noms com Antoñito, ex del Sevilla o el Xerez, Jesus Perera, ex Mallorca o Celta, David Sánchez, ex Albacete o Nàstic, o Dorado, amb una Champions League al seu palmarès, amb el Reial Madrid, figuren entre els homes que pot escollir Gustavo Siviero per posar sobre el camp.

Estem parlant doncs, d’un equip amb molt talent que sumat a la força física dels seus jugadors africans el fa un rival díficil. En les tres jornades que portem de lliga, els mallorquins han sumat 2 victòries i un empat que el fan ser 3r a la classificació amb 7 punts.

L’estadística però del Sant Andreu en les seves visites a l’Atlètic Balears és immaculada. D’un total de 7 enfrontaments a terres illenques, 6 victòries pels andreuencs i un empat. I si parlem de les visites en partit de la Segona B, 3 partits, 3 victòries pels quadribarrats. La darrera la temporada passada per 1 a 2, en un partit que va haver de ser ajornat per la vaga de controladors aèris i que es va disputar entre setmana.

Pel partit de demà l’entrenador Piti Belmonte s’emporta els següents 16 homes:

Morales, Pau, Fran Grima, Moyano, Dídac, Arnau, Tarrés, Carroza, Nando, Marc, Luis Blanco, Quim Araujo, Llobet, Xavi Jiménez, Marcos i Nakor.

Destaquen com a novetats la tornada de Nakor, després de la seva absència en el partit de Copa de dimecres, i la primera convocatòria aquesta temporada del lateral Enric Tarrés.

Pel que fa les baixes, Eloi, amb un petit trencament muscular, i Melo i Borja, encara no recuperats, no entren a la llista per lesió. Tampoc viatgen a Palma per decisió tècnica Rubén, Héctor i Ángel.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS