Tots els resultats del futbol base i femení

La Federació Catalana de Futbol (FCF) està posant aquests dies a disposició dels clubs els calendaris de competició d’aquesta temporada 2011/2012. A mesura que es vagin fent públics aquests calendaris, es podran anar consultant tots des del web oficial de la UE Sant Andreu.

Als apartats FUTBOL BASE, JUVENIL o FEMENÍ del web, podreu accedir als resultats, calendaris, classificacions, jugadors, adreces dels camps visitants, tota la informació que publica la FCF referent als nostres equips i rivals, que hem enllaçat des del nostre web per tal que sigui més fàcil arribar-hi.

D’altra banda, recordar-vos que alguns mitjans com www.futbolcatalunya.com segueixen amb molta cura tota la informació del futbol formatiu, i publiquen resultats i notícies d’aquest futbol que us poden interessar.

 

Més en

Victòries del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Premsa24 de setembre de 2018

Retrobament amb la victòria (2-1)

Premsa23 de setembre de 2018

Duel directe al Narcís Sala

Premsa22 de setembre de 2018

Les prèvies: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa21 de setembre de 2018