Tots els resultats del futbol base i femení

La Federació Catalana de Futbol (FCF) està posant aquests dies a disposició dels clubs els calendaris de competició d’aquesta temporada 2011/2012. A mesura que es vagin fent públics aquests calendaris, es podran anar consultant tots des del web oficial de la UE Sant Andreu.

Als apartats FUTBOL BASE, JUVENIL o FEMENÍ del web, podreu accedir als resultats, calendaris, classificacions, jugadors, adreces dels camps visitants, tota la informació que publica la FCF referent als nostres equips i rivals, que hem enllaçat des del nostre web per tal que sigui més fàcil arribar-hi.

D’altra banda, recordar-vos que alguns mitjans com www.futbolcatalunya.com segueixen amb molta cura tota la informació del futbol formatiu, i publiquen resultats i notícies d’aquest futbol que us poden interessar.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS