Tots els resultats del futbol base i femení

La Federació Catalana de Futbol (FCF) està posant aquests dies a disposició dels clubs els calendaris de competició d’aquesta temporada 2011/2012. A mesura que es vagin fent públics aquests calendaris, es podran anar consultant tots des del web oficial de la UE Sant Andreu.

Als apartats FUTBOL BASE, JUVENIL o FEMENÍ del web, podreu accedir als resultats, calendaris, classificacions, jugadors, adreces dels camps visitants, tota la informació que publica la FCF referent als nostres equips i rivals, que hem enllaçat des del nostre web per tal que sigui més fàcil arribar-hi.

D’altra banda, recordar-vos que alguns mitjans com www.futbolcatalunya.com segueixen amb molta cura tota la informació del futbol formatiu, i publiquen resultats i notícies d’aquest futbol que us poden interessar.

 

Més en

El Sant Andreu vol assaltar el líder

Premsa23 de març de 2019

Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa23 de març de 2019

Una dosi d’energia (1-2)

Premsa21 de març de 2019

Cercant un nou impuls

Premsa20 de març de 2019