Tots els resultats del futbol base i femení

La Federació Catalana de Futbol (FCF) està posant aquests dies a disposició dels clubs els calendaris de competició d’aquesta temporada 2011/2012. A mesura que es vagin fent públics aquests calendaris, es podran anar consultant tots des del web oficial de la UE Sant Andreu.

Als apartats FUTBOL BASE, JUVENIL o FEMENÍ del web, podreu accedir als resultats, calendaris, classificacions, jugadors, adreces dels camps visitants, tota la informació que publica la FCF referent als nostres equips i rivals, que hem enllaçat des del nostre web per tal que sigui més fàcil arribar-hi.

D’altra banda, recordar-vos que alguns mitjans com www.futbolcatalunya.com segueixen amb molta cura tota la informació del futbol formatiu, i publiquen resultats i notícies d’aquest futbol que us poden interessar.

 

Més en

Un derbi per a redimir-se a la lliga

Premsa8 de desembre de 2018

Prèvia del duel del Juvenil A contra el Cornellà B

Premsa8 de desembre de 2018

Informació sobre l’accés al Nou Sardenya

Premsa7 de desembre de 2018

El Sant Andreu vesteix el logotip de Proactiva Open Arms al Wanda Metropolitano

Premsa6 de desembre de 2018