Visita d’Unai Hontiyuelo al Narcís Sala

El passat dia 7 de setembre, en motiu del partit de Copa del Rei entre el Sant Andreu i l’Oriola, el Narcís Sala va rebre una visita molt especial: la d’Unai Hontiyuelo, un nen de Valladolid de 9 anys que va perdre part de les seves cames a causa d’una malaltia anomenada sepsis meningcòcica.

Es tracta d’una malaltia fulminant, d’evolució molt ràpida i que afecta en la seva majoria a nens i joves menors de vint-i-cinc anys. La provoca un bacteri que enverina la sang de qui la pateix i pot produir delicades seqüeles tant físiques com neurològiques. Aquest jove castellà, que jugava a futbol amb el CD Sur de Valladolid, ha hagut de patir l’amputació de les dues cames del genoll cap avall i té danys renals greus a causa de la malaltia.

La fundació Irene Megías ja fa uns mesos que ha posat en marxa una campanya per recaptar diners per ajudar el petit sota el lema “Un gesto por Unai”. La seva família compta amb escassos recursos econòmics i qualsevol petita aportació és benvinguda. El número de compte per col·laborar és el següent: 2100-2351-12-0200252688, La Caixa.

L’Unai, que ha rebut moltes mostres de suport i fa uns dies va poder estar amb diversos jugadors del F.C.Barcelona, va veure el partit de copa contra l’Oriola des de la llotja del Narcís Sala. El Sant Andreu va voler tenir un gest de solidaritat amb ell i al final dels 90 minuts reglamentaris el club li va regalar una samarreta quadribarrada. El president del Sant Andreu, Manuel Camino, i el regidor del districte, Raimond Blasi, van acompanyar el petit en la seva visita al club andreuenc.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS