Amb 17 jugadors a Saragossa

Piti Belmonte s’emporta disset homes a la capital aragonesa per enfrontar-se demà (17.00h) al Saragossa B. Marcos serà dubte fins a darrera hora per unes molèsties al turmell. Eloi i Melo, per lesió, i Tarrés, Ángel i Héctor, per decisió tècnica, no entren a la llista.

Per primera vegada aquesta temporada l’equip viatjarà el mateix dia de partit. Ho farà demà al matí per arribar a Saragossa cap al migdia, dinar, reposar, i encarar ja el partit que obre la vuitena jornada del campionat de lliga de la 2a B.

El rival, un filial saragossista, ex equip d’Arnau Tobella, que va sorprendre a tothom la jornada passada. Els de Juan Eduardo Esnaider només havien anotat un gol en sis jornades de lliga però van arribar al camp del Gandia i en van fer ni més ni menys que sis. Un equip que arriba doncs en el seu millor moment psicològic del que portem de temporada, tot i que també es veritat que a terres valencianes van encaixar quatre gens menyspreables gols. Els aragonesos són ara mateix dissetens a la classificació amb sis punts, un menys que el Sant Andreu.

De fet el balanç històric presenta només dos precedents entre andreuencs i aragonesos i amb una victòria per cadascun. Tots dos equips es van trobar per primer cop la temporada 1991-92 al mateix grup. El Sant Andreu, que acabaria sent campió de la Segona B, es va imposar per 1 a 2 a territori maño. La següent visita no va ser fins la temporada 2005-06, novament a Segona B, amb Chechu Soldevila a la banqueta quadribarrada. Aquell dia els catalans no van poder emportar-se els tres punts i en un partit força disputat van acabar caient per 1 a 0.

Per la tercera edició d’un Saragossa B – Sant Andreu, demà a les 17.00h en directe per Ràdio Trinitat Vella, Piti Belmonte s’emporta un jugador més del que és normal. Seran 17 els jugadors que prenguin part demà en el viatge cap a la capital aragonesa després que Marcos hagi patit molèsties en el seu turmell a l’entrenament d’aquest matí. El davanter mallorquí ha estat inclòs a la llista però serà dubte fins el darrer moment.

Els que segur que no viatgen són Melo, lesionat encara, i Eloi, que aquesta setmana es preveu que ja comenci a entrenar amb la resta del grup. Tampoc hi seran Enric Tarrés, Héctor i Ángel per decisió tècnica.

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS