Arriba l’equip menys golejat

El Sant Andreu rep demà a partir de les 12.00h el Badalona al Narcís Sala. Els de Manolo Márquez són la millor defensa del campionat: només han encaixat un gol en el que portem de lliga. Piti Belmonte no podrà comptar amb Rubén, que se suma a les baixes per lesió d’Eloi i Melo.

Només una vegada ha hagut de recollir el porter del Badalona Marcos la pilota de dins de la seva porteria. És segurament la gran dada d’aquesta prèvia de la jornada de lliga, la solidesa defensiva de l’equip escapulat. Aquesta solidesa fa que, amb només un gol més anotat que el Sant Andreu, tinguin gairebé el doble de punts (11) i ocupin la cinquena plaça de la classificació.

Tres victòries, dos empats i una derrota és el balanç que presenta el Badalona en aquest inici de lliga. A més, els de Manolo Márquez arriben amb confiança al Narcís Sala després de derrotar el Gandia per 1 a 0 en la darrera jornada.

El primer enfrontament contra un equip català de la temporada tindrà a més regust de retrobament. Per part andreuenca, Alberto Carroza es tornarà a veure les cares amb els seus ex-companys del Badalona, mentre que per part escapulada, Xavi Pelegrí tornarà al Narcís Sala.

Pel que fa al balanç històric, el Sant Andreu s’imposa en els duels entre tots dos equips al Narcís Sala a la 2a divisió B. En 5 enfrontaments, 3 victòries locals, 1 empat i 1 victòria visitant. El balanç total, a Segona A, Segona B i Tercera, també es favorable al Sant Andreu, que s’ha imposat en 17 ocasions, ha empatat en 2 i ha caigut derrotat en 9.

Per la cita de demà, Piti Belmonte convoca tota la plantilla disponible. Les úniques tres baixes són Rubén, amb molèsties al quàdriceps, Eloi, que aquesta setmana ja ha començat a córrer, i Melo, encara recuperant-se dels seus problemes al turmell.

Foto: revistadebadalona

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS