Arriba l’equip revelació al Narcís Sala

El Reus de Santi Castillejo està sorprenent a tothom i després de pujar de tercera divisió, els del Baix Camp s’han mostrat molt sòlids i són segons a la classificació amb 17 punts. Demà però visiten un Narcís Sala que no els hi és gaire favorable: 4 victòries en les seves 24 visites.Fins fa només una jornada, els líders del grup 3r de la Segona B. Aquesta és la carta de presentació del Reus en el seu retorn a la Segona B cinc temporades després. L’inici de lliga va ser perfecte: 12 punts de 12 possibles amb 8 gols a favor i només 2 en contra. Una arrencada que va servir per situar el conjunt roig i negre en el més alt de la taula.

En la cinquena jornada però va arribar la primera ensopegada, al camp de l’Huracán. El Reus va caure per 2 a 1 i des de llavors fins ara, els resultats no han estat tan bons. Una victòria i dos empats han succeït la seva visita a València, podent dir que dels darrers 6 punts, els reusencs n’han sumat 2 i que fa tres setmanes que no coneixen la victòria. Pels últims resultats sembla doncs que el Reus comença a desinflar-se, però no cal oblidar que es tracta d’un equip recent ascendit i que el seu paper, tal i com indiquen els números globals, està sent excel·lent.

Demà l’equip de Santi Castillejo arriba al Narcís Sala, un camp on al llarg de la història només hi ha pogut sumar 16 punts de 72 possibles, o el que és el mateix, 4 empats i 4 victòries en 24 visites. Si ens fixem en les quatre visites més recents, els punts s’han quedat sempre a Sant Andreu, amb 13 gols favorables als quadribarrats i 4 als del Baix Camp.

Entre l’actual plantilla del Reus Deportiu destaca la presència del fins l’any passat jugador andreuenc Enric Socías.

Foto: Gerard Reyes

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS