Cinc juvenils a la llista per jugar contra la Selecció Catalana Amateur

Piti Belmonte donarà demà una oportunitat als menys habituals en el partit amistós contra la Selecció Catalana Amateur al Narcís Sala. Gabri, Jilmar, Victor, Pepe i Rubén són els cinc afortunats del Juvenil A. El partit serà a portes obertes.

La llista de convocats per aquest partit amistós és la següent:

Pau, Gabri, Borja, Jilmar, Moyano, Melo, Nando, Héctor, Luis Blanco, Ángel, Víctor, Pepe, Rubén, Fran Grima, Rubén Canelada, Carroza, Quim Araujo i Dani Guerrero.

Aquest últim, Dani Guerrero, està entrenant des de fa uns dies amb el Sant Andreu al trobar-se sense equip. Tot i això, demà Piti Belmonte el podrà fer jugar al tractar-se d’un partit amistós.

D’altra banda, David Llobet, que es va retirar amb una sobrecàrrega a l’abductor del Camp Nou de Dènia, s’haurà de sotmetre a proves per conèixer el seu estat físic. En un principi no semblava res important, però s’haurà d’esperar al resultat de les proves per confirmar-ho.

El que sí coneix ja l’abast de la seva lesió és Enric Tarrés, que té un trencament precisament a l’abductor i haurà d’estar lluny dels terrenys de joc un temps que dependrà de la seva evolució.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS