Dimecres 26, amistós contra la Selecció Catalana Amateur

El proper dia 26 d’octubre a les 19.30h, el Narcís Sala acollirà un partit amistós entre el primer equip de la UE Sant Andreu i la Selecció Catalana Amateur, que s’està preparant per disputar la VIII Copa de les Regions UEFA. Hi haurà portes obertes.

La Copa de les Regions UEFA és un campionat bianual que celebren els millors jugadors no professionals d’Europa. Poden ser seleccionats, per tant, jugadors fins a tercera divisió, o aquells de segona B que no comptin amb fitxa professional.

Catalunya ha estat enquadrada en el grup B de la Fase Estatal, que l’enfrontarà al País Basc, País Valencià i Extremadura, del 9 a l’11 de Desembre. Aquesta fase es disputarà a la capital valenciana. Només els campions de les fases estatals de tot Europa es classifiquen per disputar la fase final amb enfrontaments entre seleccions dels diferents estats.

La UEFA organitza aquest campionat com un aparador per jugadors joves o que, per la circumstància que sigui, malgrat tenir una alta qualitat no han pogut fer el pas cap al professionalisme, com una oportunitat per fer-se veure i per competir a un alt nivell i demostrar que són capaços de fer el salt. Fa dues edicions un dels que hi va participar amb la selecció catalana va ser el nostre jugador Marcos, i pel que s’està veient des d’aleshores, l’elecció del seleccionador català no anava mal encaminada.

És una oportunitat per veure els millors jugadors del país que encara no han arribat a l’elit, però que apunten molt amunt. Alhora també serà una bona oportunitat pel Sant Andreu per preparar la propera ronda de Copa Catalunya i treballar contra una selecció dels millors rivals que ens podem trobar en la Segona Divisió B o a la Copa Catalunya.

Tots els socis, simpatitzants, pares i jugadors del futbol base són convidats a assistir-hi. Marcos ja ens hi ha representat però esperem que força jugadors de la nostra base ens hi representin en un futur, o perquè no, com Morales, ens representin a la selecció absoluta.

Les portes seran obertes també per tot el públic general de Catalunya que desitgi mostrar el seu suport a la nostra selecció, i de passada descobrir el nostre estadi i el futbol de qualitat que està exhibint, en aquesta nova etapa, la U.E. Sant Andreu, en un partit de nivell internacional. El futbol modest del país té en el nostre club uns colors amb els que identificar-se.

http://www.uefa.com/regionscup/index.html

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS