Dos partits de sanció a Piti Belmonte

El Comité de Competició de la RFEF ha sancionat l’entrenador quadribarrat per les properes dues jornades de lliga després de la seva expulsió per protestar diumenge contra el Reus. Moyano, expulsat, haurà de complir un partit i el club haurà d’afrontar una multa econòmica.

Piti Belmonte no podrà seure a la banqueta del Camp Nou de Dènia aquest proper diumenge (17.00h), ni tampoc a la del Narcís Sala en la següent jornada contra el Teruel. Després de la seva expulsió en el minut 83′ del Sant Andreu-Reus per, segons l’acta arbitral, “dirigirse a uno de mis asistentes de forma obstensible, con los brazos en alto y de manera reiterada en señal de disconformidad con una de sus señalizaciones”, el tècnic andreuenc ha estat sancionat amb dos partits de suspensió. El segon entrenador, Manel Martínez, serà qui doni les indicacions des de la banqueta mentre duri la sanció al tècnic de Castellar del Vallès.

D’altra banda, Ismael Moyano, expulsat amb vermella directa pel penal comès sobre Chumbi, haurà de complir un partit de sanció a causa d’aquesta expulsió.

El club també haurà d’afrontar una multa econòmica per l’incident entre un espectador i el jutge de línia, en aplicació de l’article 110. En els propers dies ampliarem aquest punt.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS