El Cadet A cau a Sant Adrià

Derrota justa i lògica dels andreuencs en un enfrontament amb un rival de molta entitat i dificultat. Els quadribarrats van perdre per 2 a 0 contra l’Espanyol a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, però tot i el marcador final, van deixar bones sensacions sobre el terreny de joc.

RCD Espanyol 2 – UE Sant Andreu 0 – Francesc Vives

Malgrat no sumar cap punt, el Sant Andreu va presentat batalla amb un equip ben organitzat defensivament, amb molta disciplina i amb un gran desgast físic. Els del Narcís Sala van aconseguir dificultar la maquinaria perica i que l´Espanyol no aconseguís crear cap jugada de perill en tota la primera part , que acabaria amb el 0-0 inicial.

A la segona part, l’Espanyol va sortir més disposat a emportar-se els 3 punts i va obrir el marcador en el minut 61, en una falta a la frontal de l’àrea ben finalitzada pel davanter blanc-i-blau.

A partir d’aquí, l’Espanyol ja va jugar amb la tranquil·litat que dóna anar per davant en el marcador i les forces del Sant Andreu ja no eren les mateixes de la primera part. Al minut 74 l´Espanyol va sentenciar el match amb una bona jugada trenada des de l´extrem.

Resumint, bones sensacions per part quadribarrada davant un rival superior on només el fet de posar-lo en dificultats ja és tot un èxit.

 

Més en

Carta de comiat d’Àlex Redondo

Premsa19 de juliol de 2018

El Sant Andreu engega motors

Premsa18 de juliol de 2018

Presentació de la temporada 2018/2019

Premsa17 de juliol de 2018

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018