El Cadet A cau a Sant Adrià

Derrota justa i lògica dels andreuencs en un enfrontament amb un rival de molta entitat i dificultat. Els quadribarrats van perdre per 2 a 0 contra l’Espanyol a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, però tot i el marcador final, van deixar bones sensacions sobre el terreny de joc.

RCD Espanyol 2 – UE Sant Andreu 0 – Francesc Vives

Malgrat no sumar cap punt, el Sant Andreu va presentat batalla amb un equip ben organitzat defensivament, amb molta disciplina i amb un gran desgast físic. Els del Narcís Sala van aconseguir dificultar la maquinaria perica i que l´Espanyol no aconseguís crear cap jugada de perill en tota la primera part , que acabaria amb el 0-0 inicial.

A la segona part, l’Espanyol va sortir més disposat a emportar-se els 3 punts i va obrir el marcador en el minut 61, en una falta a la frontal de l’àrea ben finalitzada pel davanter blanc-i-blau.

A partir d’aquí, l’Espanyol ja va jugar amb la tranquil·litat que dóna anar per davant en el marcador i les forces del Sant Andreu ja no eren les mateixes de la primera part. Al minut 74 l´Espanyol va sentenciar el match amb una bona jugada trenada des de l´extrem.

Resumint, bones sensacions per part quadribarrada davant un rival superior on només el fet de posar-lo en dificultats ja és tot un èxit.

 

Més en

Gloriosa Unió Esportiva Sant Andreu (1-0)

Premsa18 d'octubre de 2018

A un pas d’Europa

Premsa16 d'octubre de 2018

El Sant Andreu, apercebut de sanció per llançament d’objectes

Premsa16 d'octubre de 2018

Josu Rodríguez: ‘El partit contra el Calahorra és la primera final de la temporada’

Premsa15 d'octubre de 2018