El derbi cadet es queda a Sant Andreu!

El Cadet A s’enfrontava aquest dissabte a l’Europa en un emocionant derbi al Narcís Sala. Va ser un partit trepidant i els quadribarrats van acabar derrotant per 3 a 2 els escapolats després d’anar durant tot el partit per davant en el marcador.

UE Sant Andreu 3 – CE Europa 2 – Francesc Vives

En partit disputat la tarda de dissabte a les 16 hores, la UE Sant Andreu va derrotar per 3 gols a 2 al Europa, en un trepidant partit, on els quatribarrats sempre van anar per davant en el marcador. La primera part va ser molt intensa i competida i es va decantar pel bàndol local amb un gol de Vela al minut 39.

A la segona meitat el panorama no va canviar fins el minut 56, quan novament Vela entrava a l’àrea per encarar el porter i ser derribat en un clar penal. El xut des dels 11 metres el va transformar Pablo, posant el 2-0 al marcador que semblava decidir el resultat final.

A partir d´aqui, l´Europa va estirar línies i al minut 62 retallava les distàncies, posant el marcador en un 2-1 a falta de 20 minuts. El Sant Andreu tornava a forçar la maquina i, després d’una clara ocasió de gol fallada, de nou, el golejador Vela, al minut 74, en una fantàstica jugada individual, aconseguia el 3-1 que tornava a semblar definitiu.

Però l’Europa no es va rendir en cap moment i va tornar aposar la por al cos en el minut 81, col·locant el 3-2 final. Els cinc minuts de descompte que va decretar l’àrbitre es van fer inacabables, però finalment els tres punts es van quedar al Narcís Sala. Tres punts molt importants per un equip que va poder esvair els dubtes de la primera jornada, quan va rebre un càstig immerescut.

UE Sant Andreu: Arnau, Victor M, Verges, Joel, Amargos, Patou, Vela, Ferri, Ramos, Pablo i Victor A.

Canvis:

Minut 40: Entra Ibrahim i surt Ramos

Minut 40: Entra Yerai i surt Verges.

Minut 55: Entra Kevin i surt Amargos

Minut 72: Entra Vives i surt Victor M.

Minut 72: Entra Verges i surt Pablo.

Minut 78: Entra Ramos i surt Vela.

Gols Sant Andreu: (39′) Vela, (56′) Pablo i (74′) Vela.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS